Top 3 regenlaarzen voor volwassenen

U zult het ook wel gemerkt hebben, het weer wordt er niet bepaald beter op de laatste weken. Sterker nog, het weer wordt steeds droeviger en dus wordt het langzamerhand weer tijd om de regenlaarzen uit de kast te trekken. Om u op weg te helpen hebben wij van regenlaarzenstore.nl een top 3 van regenlaarzen voor volwassenen voor u samengesteld. Wij hebben geprobeerd om hier genoeg variatie in te verwerken, zodat er voor een ieder iets interessants tussen zit.

regenlaarzen voor volwassenen

Top 3 regenlaarzen voor volwassenen

1. Dunlop winterlaarzen – 42,95

De koude wintermaanden staan alweer voor de deur, en deze laarzen zijn bij uitstek geschikt voor die periode. De regenlaarzen zorgen ervoor dat je voeten gegarandeerd warm blijven, tot aan een temperatuur van maar liefst -15°C. Geen zorgen dus! Naast warmte, bieden de Dunlop winterlaarzen tevens een goede grip. De laars is tot slot synthetisch gevoerd en beschikt ook nog eens over een waterdichte vetersluiting. Lees meer over de Dunlop winterlaarzen.

2. Nora Anton zwarte regenlaarzen – 34,95

Deze regenlaarzen van Nora zijn gemaakt van PVC, en zijn ervoor gemaakt om u en uw voeten te beschermen in de meest uiteenlopende omstandigheden. De laars beschikt verder over een anatomisch voetbed, en is te verkrijgen in de maten 40 tot en met 50, voor groot en klein dus! Lees meer over de Nora Anton zwarte regenlaarzen.

3. Sportieve regenlaars Dunlop – €24,95

Voor het sportieve type onder ons, zoals de naam al doet vermoeden. Naast een goede bescherming en comfort, loopt u er met deze regenlaarzen ook nog eens hip bij in de regen. Het feit dat de laars gemaakt is van 100% rubber geeft hem een erg sportieve uitstraling. Dankzij de anti-slip zool hoeft u zich daarnaast geen zorgen te maken over de grip van de laars. Lees meer over de sportieve regenlaars Dunlop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.