Stormachtig weer: tijd voor regenlaarzen!

We hebben lang mogen genieten van de warme nazomer in Nederland, maar het weer begint nu toch echt om te slaan, helaas. Felle buien, kans op onweer, hagel, zware windstoten, dat is het sombere vooruitzicht waar we rekening mee moeten gaan houden. Gelukkig is er nog even tijd om je hierop voor te bereiden, bijvoorbeeld door een warm paar regenlaarzen in huis te halen!

regenlaarzen-slechtweer

Regenlaarzen voor kinderen

Vooral voor uw kinderen kunnen de laarzen een ideale oplossing zijn. Voor hen is het onstuimige weer uiteraard geen obstakel, die blijven ondanks de flinke buien toch wel lekker bezig. Met onze laarsjes zijn uw kinderen verzekerd van warme en droge voeten. Omdat het oog ook wat wilt, vooral dat van uw kind, kunt u bij ons kiezen uit verschillende kleuren en uitvoeringen, voor zowel jongens als meisjes. Maar het belangrijkste is natuurijk dat al onze regenlaarzen kwalitatief uitstekend zijn en goede weerstand bieden.

regenlaarzen-kinderenRegenlaarzen voor ouders

Ook voor u als ouders hebben we uiteraard verschillende soorten regenlaarzen op voorraad in de shop. Zelf wilt u immers toch ook gewoon warme voeten hebben in de koude wintermaanden? Wij hebben in onze collectie verschillende rubberlaarzen van betrouwbare merken, zoals Gevavi, Nora Como en Dunlop. Al onze laarzen zijn zeer scherp geprijsd, en worden daarbovenop ook nog eens gratis bij u thuis bezorgd!

 

Bekijk onze collectie in de webshop en kies uw favoriete paar regenlaarzen voor uzelf en de kinderen uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.